About me

De fotograaf

Biografie – Bertus van de Vorstenbosch.

Door: Winston Huang (Ons Kind Fotografie)

Bertus is echtgenoot, vader, werknemer en fotograaf.

Aangezien ik het nu wilde hebben over Bertus de fotograaf zal ik het een en ander vertellen hierover.

Hij is begonnen in de Urbex Scene en onderhand een van de meest ervaren fotografen in dit specifiek vakgebied. Hier op de site vind je talloze inspiratie volle foto’s die op zichzelf een verhaal vertellen over de diverse locaties welke Bertus heeft bezocht. Voor de één zijn de verlaten en vervallen gebouwen welke Bertus bezoekt iets wat eigenlijk gesloopt zou moeten worden. Voor Bertus zijn deze gebouwen een bron van inspiratie. Vaak is hij dan een compleet weekend (of langer) van huis doordat deze aparte locaties over het algemeen niet in Nederland te vinden zijn. Gelukkig gaat hij meestal niet alleen en heeft hij enkele vrienden met dezelfde interesse die hem gezelschap houden.

Sinds enige tijd is Bertus ook geïnteresseerd geraakt in het fotograferen van ‘levende dingen’ oftewel modellen. Als eerst is hij dit gaan doen op evenementen zoals Elf Fantasy Fair en Castlefest. De gezellige sfeer op dit soort evenementen heeft hieraan bijgedragen. Naderhand is hij ook vaker in de studio te vinden van een vriend van hem (mij dus). Hier begint zijn proces om een prachtig beeld te maken. Door zijn grote ervaring in het Urbexen heeft Bertus ook een zeer grote kennis van Adobe Photoshop en mag zichzelf intussen ‘Master’ noemen. Zijn beelden zowel uit het Urbexen alsmede modellen fotografie bewerkt hij volgens zijn eigen originele visie. Aangezien Bertus heel kieskeurig is en zijn volle aandacht besteed aan zijn beelden kun je alleen de hoogste kwaliteit verwachten.

Bertus levert elke keer kwaliteit van de hoogste plank! Daarnaast blijft hij zichzelf verbeteren om nog mooiere beelden te maken, niet alleen voor zichzelf maar ook voor jou, want egoïstisch is hij niet.

Zijn visie is origineel. Zijn inspiratie apart. Zijn kennis uitgebreid.  Zijn beelden spreken voor zich.

Neem een kijkje in zijn portfolio en ik hoop dat je vol verwondering naar zijn beelden zult kijken.

Veel plezier!

Geef een reactie